Rabobank Sponsortocht

Op zaterdag 30 juni vindt voor de tweede maal de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Dit jaar is onze vereniging zowel start- als stempellocatie.  Met deze gezellige fietstocht kunnen we geld verdienen voor onze verenigingskas en onze vereniging op de kaart zetten voor potentiële nieuwe jeugdleden, renners en toerders.  Steun onze vereniging door mee te fietsen of mee te helpen bij de organisatie.

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de Rabobank geld in onze clubkas. Het enige wat je daarvoor dus hoeft te doen is wat kilometers weg te trappen. We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen?
In de eerste plaats door zelf mee te fietsen.  En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s. Fiets mee en geniet!

Meehelpen = ook genieten!
In plaats van mee te fietsen kun je ook bijdragen aan een succesvolle dag door mee te helpen.  We zoeken hulp bij de verkoop van koffie met appeltaart en andere versnaperingen, bij het opbouwen en weer afbreken, bij het uitpijlen van de route (op vrijdagavond 29 juni). Alle hulp is welkom, dus ook hier geldt: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa’s en oma’s zijn welkom,  ook hun inzet als vrijwilliger telt voor jou mee als verenigingswerk.

Als je wilt helpen als vrijwilliger, stuur dan een mail naar vrijwilligers.grtc. excelsior@gmail.com.  Geef daarbij behalve je naam, ook op of je vrijdagavond, zaterdag tussen 8 en 11 uur, zaterdag tussen 11 en 14 uur of zaterdag tussen 14 en 17 uur beschikbaar bent. Vele handen maken licht werk!

Voor iedereen = renners, jeugd en toerders
De hele vereniging profiteert van deze tocht. We vragen daarom ook mensen vanuit alle afdelingen, zowel jeugdleden en hun ouders, als renners, als toerders om zich aan te melden als fietser of als vrijwilliger. Laten we er met z’n allen een onvergetelijke dag van maken.