Nieuw: Medische rubriek in clubblad

Samen met Excelsior wil Fysiovisiq een medische rubriek in het clubblad starten waar u als lid van zelf invulling aan kan geven. Hiervoor hebben we uw input nodig!
We nodigen u uit om onderwerpen, vragen of blessureverhalen aan ons te mailen zodat we deze kunnen gebruiken in de rubriek.

              Even voorstellen: FysioVisiq

Hierbij stellen we onze praktijk graag aan u voor. FysioVisiq is een praktijk voor fysiotherapie met een gespecialiseerd team op het gebied van sportgerelateerde klachten en training. Hiervoor kunt u terecht bij verschillende collega’s.

  • Dick Bouwman is fysiotherapeut en al 30 jaar deskundige op het gebied van behandeling en training van sporters;
  • Theo van Spanje is fysiotherapeut en bewegingswetenschappen;
  • Jora Wolfgram is manueel – en fysiotherapeut en bewegingswetenschapper.

Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van kracht- en conditietraining en hebben hiervoor het certificaat CSCS behaald.

FysioVisiq verzorgt voor een aantal Goudse sportverenigingen de paramedische begeleiding en probeert het kennisniveau op dit gebied te vergroten, o.a. door het geven van clinics en lezingen voor trainers, begeleiders en andere geïnteresseerden.

Sinds enkele jaren hebben Excelsior en FysioVisiq een samenwerkingsverband afgesloten. Binnen deze samenwerking is er een aantal afspraken gemaakt. Eén van de afspraken is dat geblesseerde sporters versneld bij ons terecht kunnen. Als u belt en meldt dat u via Excelsior komt, wordt u binnen 2 werkdagen geholpen.

Verder willen we samen met Excelsior een medische rubriek starten waar u als lid van zelf invulling aan kan geven. Hiervoor hebben we uw input nodig!
We nodigen u uit om onderwerpen, vragen of blessureverhalen aan ons te mailen zodat we deze kunnen gebruiken in de rubriek.

We zoeken voor u de achtergrondinformatie op en nodigen vanuit ons netwerk specialisten uit iets te schrijven over het betreffende onderwerp.
De onderwerpen kunnen gaan over blessures, training, voeding of sportpsychologische problemen. We zullen specifieke onderwerpen altijd anoniem behandelen en vooral schrijven in algemene  termen, met als doel het kennisniveau te verhogen, de kans op blessures te verkleinen en uw plezier als wielrenner te optimaliseren.

U kunt uw vragen of onderwerpen (VOOR 15 JUNI) mailen naar info@fysiovisiq.nl t.a.v. van Dick Bouwman.

Lekkenburg 8a, Gouda, T: 0182-533833,
M: info@fysiovisiq.nl, E: www.fysiovisiq.nl