Oproep rubriek FysioVisiq

Heb je een vraag op het gebied van blessures, training, voeding of sportpsychologische problemen? Je hebt nu de kans daar een antwoord op te krijgen!!!

FysioVisiq is een praktijk voor fysiotherapie met een gespecialiseerd team op het gebied van sportgerelateerde klachten en training.

Samen met Excelsior zijn wij een medische rubriek in het clubblad gestart waar u als lid van zelf invulling aan kan geven. Hiervoor hebben we uw input nodig! We nodigen u uit om onderwerpen, vragen of blessureverhalen aan ons te mailen zodat we deze kunnen gebruiken in de rubriek. We zoeken voor u de achtergrondinformatie op en nodigen vanuit ons netwerk specialisten uit iets te schrijven over het betreffende onderwerp.

De onderwerpen kunnen gaan over blessures, training, voeding of sportpsychologische problemen. We zullen specifieke onderwerpen altijd anoniem behandelen en vooral schrijven in algemene  termen, met als doel het kennisniveau te verhogen, de kans op blessures te verkleinen en uw plezier als wielrenner te optimaliseren.

Sinds enkele jaren hebben Excelsior en FysioVisiq een samenwerkingsverband afgesloten. Binnen deze samenwerking is er een aantal afspraken gemaakt. Eén van de afspraken is dat geblesseerde sporters versneld bij ons terecht kunnen. Als u belt en meldt dat u via Excelsior komt, wordt u binnen 2 werkdagen geholpen.

U kunt uw vragen of onderwerpen mailen naar info@fysiovisiq.nl t.a.v. van Dick Bouwman of naar clubblad@grtc-excelsior.nl