Jeugd Excelsior zeer actief

Afgelopen zaterdag konden onze jongens en meiden zich weer laten zien in een kwalificatie-wedstrijd voor het NK. Op het parcours van Westland wil Vooruit in Honselersdijk werden deze keer de rondjes gereden. De resultaten waren top

In categorie 1 mocht Robin de clubkleuren hooghouden, en dat lukte op een nat parcours wist ze een 7e plaats te bemachtigen, en als 2e meisje deed ze goede zaken. Zoe van Velzen startte in categorie 2. Ook haar prestatie liegt er niet om, 6e plaats en 2e meisje.

In categorie 4 reden Lucas en Jerney en Sophia, met een 6e en 9e en 13e plaats konden zij trots zijn op een topklassering.

Onze ploeg in categorie 5 bestond uit maar liefst 5 renners: Bram (10), Jordy (14), Niels (25), Ilse (33), Malena (36) lieten zich in een zware wedstrijd van hun beste kant zien. Niet iedereen was blij met de heuvels maar kunnen trots zijn op hun prestatie.

Onze mannen in categorie konden gelukkig droog rijden, het parcours was hier en daar nog nat maar het meeste water was er vanaf. Koert, Tom en Jos konden na een snelle start goed in het peloton blijven, Koert en Tom lieten zich goed van voren zien met zelfs een poging om weg te rijden. 4 ronden voor het einde werd een serieuze aanval geplaatst waardoor Jos het peloton niet meer kon volgen. Hij sprintte in de achtervolgende groetp nog naar een knappe 19e plaats . Tom en Koert werden voor hun aanvalslust beloond met een knappe 11e en 14e plaats.

Wouter en Lucas behaalden in categorie een knappe 15e en 19e plaats.

Kortom een geslaagde dag met maar liefst 15 deelnemers vanExcelsior.

De foto’s zijn van www.fotokoos.info

Robin HonselersdijkLucas en Jerney HonselersdijkSophia HonselersdijkZoe HonselersdijklJos Honselersdijjk Koert Honselersdijk Lucas Honselersdijk Tom Honselersdijk Wouter HOnselersdijkKoert HonselersdijkWouter HOnselersdijk

.