Categoriearchief: Dames

Zet je in voor de club als barvrijwilliger!

We genieten allemaal van het mooie voorjaarsweer! Wat is er fijner dan, als toerder na een inspannende tocht, of als renner na een zware wedstrijd, een kopje koffie of een colaatje te drinken….??

Dat kan gelukkig op onze club, waar een enthousiaste  groep barvrijwilligers voor aanvang een kopje koffie zet en na afloop dorstige monden voorziet van ‘natjes en droogjes’.

We zijn op zoek naar meer mensen, die dat af en toe voor de club willen doen. Met vele handen is het namelijk licht werk.

Het is ook leuk, omdat je mensen leert kennen en mooie verhalen hoort over ‘van alles en nog wat’. Je weet zelf hoe fijn het is als er iemand achter de bar staat en je bedient.

Bedenk wat jij zo voor anderen kunt betekenen – meld je aan door een mail te sturen naar barbeheer.grtc.excelsior@gmail.com. Het zou ook heel mooi zijn om uit alle geledingen (jeugd-ouders, toerders én renners) vrijwilligers achter de bar te hebben. Jullie zijn allemaal welkom!

TRAINING NIEUWELING+JUNIOR DAMES

Vanaf aanstaande dinsdag 1 maart start Joop Hazenbroek met een training voor meisjes in de categorie Nieuwelingen en Junioren. De training begint om 19.30 uur op ons clubparcours in Gouda. Zodra het langer licht wordt zal er in overleg vroeger gestart worden en zal er afwisselend ook in de polder worden gereden. Het zou fijn zijn als jullie je 06 nummer aan Joop doorgeven zodat hij bij iedere training in de App kan aangeven hoe laat het vertrek is en of er wel training is. Bij slechte weersomstandigheden zal Joop dan een bericht kunnen sturen of de training wel /niet doorgaat.

Vragen , stuur een mailtje naar Paul Lugten( pa.lugten@gmail.com ) of naar Joop Hazenbroek (  joop.hazenbroek@kpn.mail.nl )