Categoriearchief: Jeugd

Koert winst in Den Haag

In Den Haag heeft Koert van Oosten de laatste wedstrijd van het seizoen in cat. 7 gewonnen. In de 2e ronde ging Koert er vandoor en een ronde later wisten Boris Romers en Bjorn Claassen  aan te sluiten. Met z’n drieen bouwden ze hun voorsprong uit konden ze strijden om de winst. Met een ferme eindsprint wist Koert de zege te pakken.

NK Jeugd 04-06-2016 staat voor de deur…!!!!!!

Nog 10 dagen en dan gaat het evenement Nederlands Kampioenschap wielrennen jeugd van start. Zaterdag 4 juni gaat het in Reeuwijk gebeuren.

Na een lange voorbereiding is het dan eindelijk zover. De eerste wedstrijden vangen aan om 9.00 uur en we sluiten af om 18.20 uur met de laatste categorie.

Een hele dag wielerspektakel dus met veel deelnemers in alle leeftijdsgroepen. Een aanrader om ook een kijkje te komen nemen.

U komt toch ook om onze jeugdrenners/rensters aan te moedigen

Kijk voor alle informatie op de speciale website www.nkjeugd2016.nl

Minicross wedstrijd GRTC Excelsior

Zaterdag 30 januari 2016

Op de laatste zaterdag van januari 2016 werd de laatste wedstrijd gereden van het MCW seizoen 2015-2016 op het parcours in Gouda vanwielrenvereniging GRTC Excelsior . Vooraf was duidelijk dat Excelsior de laatste wedstrijd zou organiseren, maar niemand had verwacht dat het juist op deze zaterdag met bakken uit de lucht viel. Aan het eind van de dag stond de teller op 27 milliliter regen. Met andere woorden, we hebben het niet droog gehouden!

Lees meer op Uitslagen – Jeugd

 

 

Jeugduitje op 12 december

Op 12 december is het weer tijd voor het jaarlijks uitje voor de jeugd. Even geen fietsen maar gezellig met zijn allen ‘Golf in the dark’.

Wat is Golf in the dark?
Golf in the Dark is een van de gaafste overdekte 18 holes (airconditioned) glow in the dark minigolfbaan in Nederland en geschikt voor volwassenen èn kinderen vanaf c. 8 jaar. De holes zijn uitgevoerd in 18 verschillende thema’s.
Alle decoratie is handgemaakt en absoluut uniek. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een fantastisch decor van allemaal kunstwerken en waant je in een andere wereld. De baan is uitgelicht door black lights waardoor de ballen, de banen èn het decor licht geven.
Trek bij voorkeur witte kleding aan voor een leuk effect van the blacklights!

Waar:
Golf in the dark (bij de Pretfabriek)
Oostzee 8
3446 CH Woerden
www.golfinthedark.nl

Tijdstip:
Kinderen graag brengen tussen 15.30 en 15.45 en kunnen weer opgehaald worden om 19.30 uur.
Het golfen is incl. eten, drinken en een hoop gezelligheid!!!!
Wanneer er nog kinderen zijn met bepaalde allergiën zouden we dat graag willen weten ivm met het eten.

Meld je snel aan indien je dat nog niet gedaan hebt!