Categoriearchief: Jeugd

Clinic 28 april

Droom jij ervan om de nieuwe Niki Terpstra, Anna van der Breggen, Dylan Groenewegen of Tom Dumoulin te worden? Droom dan niet langer, pak je racefiets en kom op 28 april naar de wielren clinic van GRTC Excelsior voor 13 t/m 18 jaar. Krijg les van onze trainers en oefen op ons eigen parcours. Leer de juiste versnelling te kiezen, in het wiel te rijden, bochten aan te snijden, voel wat het is om wielrenner te zijn. Heb je geen prof ambities, maar lijkt wielrennen je gewoon leuk? Je bent van harte welkom. Als je geen racefiets hebt, is dat geen probleem, dat regelen we voor je. Hoeveel het jou kost? Helemaal niets…

Wacht dus niet langer en schrijf je nu in met dit inschrijfformulier.

We beginnen om 11:00 uur, dus je kan nog uitslapen. Voor eten en drinken wordt gezorgd en we zijn rond 15:00 uur klaar. Ons adres is Kale Jonkerpad 3, 2805 LD Gouda. Tot 28 april!

Crossen met de Kerst

Tijdens de Kerstvakantie is er op 27 december geen crosstraining bij de Coenecoop brug, omdat er die week al diverse veldritten zijn:

  • 27 december in Breda voor o.a. cat7 en nieuwelingen meisjes
  • 28 december in Loenhout voor dames, nieuwelingen en  junioren
  • 29 december in Benschop voor o.a. cat7, masters en amateurs
  • 30 december regio cross in Gouda op ons eigen clubparcours voor iedereen vanaf nieuweling

In de eerste week van 2018 wordt de crosstraining van 3 januari verplaatst naar dinsdagavond  2 januari  bij de Coenecoopbrug.

Woensdagmiddag  3 januari gaan we namelijk in Huijbergen trainen ter voorbereiding van de wedstrijd van het weekend daarop en om eens op een hele mooie locatie te trainen. Voor deze Huijbergen training zoekt Robert Huisman nog ouders en begeleiders die mee willen helpen en die de jongeren mee kunnen nemen naar  Huijbergen. Aanmelden kan bij robert@jhb-advies.nl of (06) 22 22 08 27.

Koert winst in Den Haag

In Den Haag heeft Koert van Oosten de laatste wedstrijd van het seizoen in cat. 7 gewonnen. In de 2e ronde ging Koert er vandoor en een ronde later wisten Boris Romers en Bjorn Claassen  aan te sluiten. Met z’n drieen bouwden ze hun voorsprong uit konden ze strijden om de winst. Met een ferme eindsprint wist Koert de zege te pakken.

NK Jeugd 04-06-2016 staat voor de deur…!!!!!!

Nog 10 dagen en dan gaat het evenement Nederlands Kampioenschap wielrennen jeugd van start. Zaterdag 4 juni gaat het in Reeuwijk gebeuren.

Na een lange voorbereiding is het dan eindelijk zover. De eerste wedstrijden vangen aan om 9.00 uur en we sluiten af om 18.20 uur met de laatste categorie.

Een hele dag wielerspektakel dus met veel deelnemers in alle leeftijdsgroepen. Een aanrader om ook een kijkje te komen nemen.

U komt toch ook om onze jeugdrenners/rensters aan te moedigen

Kijk voor alle informatie op de speciale website www.nkjeugd2016.nl

Jeugdwedstrijden 2 april

Op 2 april zijn de jaarlijkse jeugdwedstrijden gereden. Het waren tevens de eerste wedstrijden die meetellen voor de selectie voor het NK op 4 juni in Reeuwijk.
Ook de meisjes Nieuwelingen en Junioren haddden hun eigen wedstrijd. In totaal stonden er 320 wielrenners aan de start.

Podiumplekken waren er voor Yordi (3e in cat.6) en Koert (2e in cat.7 ). Daarnaast nog bekers voor Robin, Casper, Zoë en Jerney.
Alle complete uitslagen kan je vinden op www.MyLaps.com

En mooie foto’s van alle categorieën kan je vinden op www.fotokoos.info

Hieronder alle deelnemers van Excelsior.

Robin Vermeij – 4
Casper Blok – 7
Amy Grosz – 12
Zoë van Velzen – 4
Maurits-Jan Voorn – 17
Jill de Jong – 17
Daymen van Deursen – 26
Anco Ballif – 28
Indy Baas – 29
Jerney van der Heijden – 6
Jarno Goudriaan – 16
Lucas Hoogerwaard – 21
Yordi van der Ham – 3
Bram Praamsma – 16
Malena van Dam – 20
Ilse Lingen – 35
Koert van Oosten – 2
Tom Waldram – 9
Jos Blok – 21
Cynthia van der Ham – 42
Elianne Blok – 47

Alle uitslagen kan je vinden op www.MyLaps.com

 

 

Minicross wedstrijd GRTC Excelsior

Zaterdag 30 januari 2016

Op de laatste zaterdag van januari 2016 werd de laatste wedstrijd gereden van het MCW seizoen 2015-2016 op het parcours in Gouda vanwielrenvereniging GRTC Excelsior . Vooraf was duidelijk dat Excelsior de laatste wedstrijd zou organiseren, maar niemand had verwacht dat het juist op deze zaterdag met bakken uit de lucht viel. Aan het eind van de dag stond de teller op 27 milliliter regen. Met andere woorden, we hebben het niet droog gehouden!

Lees meer op Uitslagen – Jeugd

 

 

Jeugduitje op 12 december

Op 12 december is het weer tijd voor het jaarlijks uitje voor de jeugd. Even geen fietsen maar gezellig met zijn allen ‘Golf in the dark’.

Wat is Golf in the dark?
Golf in the Dark is een van de gaafste overdekte 18 holes (airconditioned) glow in the dark minigolfbaan in Nederland en geschikt voor volwassenen èn kinderen vanaf c. 8 jaar. De holes zijn uitgevoerd in 18 verschillende thema’s.
Alle decoratie is handgemaakt en absoluut uniek. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een fantastisch decor van allemaal kunstwerken en waant je in een andere wereld. De baan is uitgelicht door black lights waardoor de ballen, de banen èn het decor licht geven.
Trek bij voorkeur witte kleding aan voor een leuk effect van the blacklights!

Waar:
Golf in the dark (bij de Pretfabriek)
Oostzee 8
3446 CH Woerden
www.golfinthedark.nl

Tijdstip:
Kinderen graag brengen tussen 15.30 en 15.45 en kunnen weer opgehaald worden om 19.30 uur.
Het golfen is incl. eten, drinken en een hoop gezelligheid!!!!
Wanneer er nog kinderen zijn met bepaalde allergiën zouden we dat graag willen weten ivm met het eten.

Meld je snel aan indien je dat nog niet gedaan hebt!