Categoriearchief: Jeugd

Krachttraining Excelsior bij Fysiovisiq – doe mee en schrijf je in!

Binnenkort start de wekelijkse krachttraining bij Fysiovisiq!

De training duurt één uur (60 minuten) en staat (tijdens de training) onder begeleiding van Fysiovisiq. Voor het gehele winterseizoen betaal je een eenmalige bijdrage van € 50,-  (er is geen mogelijkheid om per keer af te rekenen). Alle Excelsior-leden kunnen deelnemen. Lees verder Krachttraining Excelsior bij Fysiovisiq – doe mee en schrijf je in!

Zet je in voor de club als barvrijwilliger!

We genieten allemaal van het mooie voorjaarsweer! Wat is er fijner dan, als toerder na een inspannende tocht, of als renner na een zware wedstrijd, een kopje koffie of een colaatje te drinken….??

Dat kan gelukkig op onze club, waar een enthousiaste  groep barvrijwilligers voor aanvang een kopje koffie zet en na afloop dorstige monden voorziet van ‘natjes en droogjes’.

We zijn op zoek naar meer mensen, die dat af en toe voor de club willen doen. Met vele handen is het namelijk licht werk.

Het is ook leuk, omdat je mensen leert kennen en mooie verhalen hoort over ‘van alles en nog wat’. Je weet zelf hoe fijn het is als er iemand achter de bar staat en je bedient.

Bedenk wat jij zo voor anderen kunt betekenen – meld je aan door een mail te sturen naar barbeheer.grtc.excelsior@gmail.com. Het zou ook heel mooi zijn om uit alle geledingen (jeugd-ouders, toerders én renners) vrijwilligers achter de bar te hebben. Jullie zijn allemaal welkom!

Crossen met de Kerst

Tijdens de Kerstvakantie is er op 27 december geen crosstraining bij de Coenecoop brug, omdat er die week al diverse veldritten zijn:

  • 27 december in Breda voor o.a. cat7 en nieuwelingen meisjes
  • 28 december in Loenhout voor dames, nieuwelingen en  junioren
  • 29 december in Benschop voor o.a. cat7, masters en amateurs
  • 30 december regio cross in Gouda op ons eigen clubparcours voor iedereen vanaf nieuweling

In de eerste week van 2018 wordt de crosstraining van 3 januari verplaatst naar dinsdagavond  2 januari  bij de Coenecoopbrug.

Woensdagmiddag  3 januari gaan we namelijk in Huijbergen trainen ter voorbereiding van de wedstrijd van het weekend daarop en om eens op een hele mooie locatie te trainen. Voor deze Huijbergen training zoekt Robert Huisman nog ouders en begeleiders die mee willen helpen en die de jongeren mee kunnen nemen naar  Huijbergen. Aanmelden kan bij robert@jhb-advies.nl of (06) 22 22 08 27.

Koert winst in Den Haag

In Den Haag heeft Koert van Oosten de laatste wedstrijd van het seizoen in cat. 7 gewonnen. In de 2e ronde ging Koert er vandoor en een ronde later wisten Boris Romers en Bjorn Claassen  aan te sluiten. Met z’n drieen bouwden ze hun voorsprong uit konden ze strijden om de winst. Met een ferme eindsprint wist Koert de zege te pakken.

NK Jeugd 04-06-2016 staat voor de deur…!!!!!!

Nog 10 dagen en dan gaat het evenement Nederlands Kampioenschap wielrennen jeugd van start. Zaterdag 4 juni gaat het in Reeuwijk gebeuren.

Na een lange voorbereiding is het dan eindelijk zover. De eerste wedstrijden vangen aan om 9.00 uur en we sluiten af om 18.20 uur met de laatste categorie.

Een hele dag wielerspektakel dus met veel deelnemers in alle leeftijdsgroepen. Een aanrader om ook een kijkje te komen nemen.

U komt toch ook om onze jeugdrenners/rensters aan te moedigen

Kijk voor alle informatie op de speciale website www.nkjeugd2016.nl

Jeugdwedstrijden 2 april

Op 2 april zijn de jaarlijkse jeugdwedstrijden gereden. Het waren tevens de eerste wedstrijden die meetellen voor de selectie voor het NK op 4 juni in Reeuwijk.
Ook de meisjes Nieuwelingen en Junioren haddden hun eigen wedstrijd. In totaal stonden er 320 wielrenners aan de start.

Podiumplekken waren er voor Yordi (3e in cat.6) en Koert (2e in cat.7 ). Daarnaast nog bekers voor Robin, Casper, Zoë en Jerney.
Alle complete uitslagen kan je vinden op www.MyLaps.com

En mooie foto’s van alle categorieën kan je vinden op www.fotokoos.info

Hieronder alle deelnemers van Excelsior.

Robin Vermeij – 4
Casper Blok – 7
Amy Grosz – 12
Zoë van Velzen – 4
Maurits-Jan Voorn – 17
Jill de Jong – 17
Daymen van Deursen – 26
Anco Ballif – 28
Indy Baas – 29
Jerney van der Heijden – 6
Jarno Goudriaan – 16
Lucas Hoogerwaard – 21
Yordi van der Ham – 3
Bram Praamsma – 16
Malena van Dam – 20
Ilse Lingen – 35
Koert van Oosten – 2
Tom Waldram – 9
Jos Blok – 21
Cynthia van der Ham – 42
Elianne Blok – 47

Alle uitslagen kan je vinden op www.MyLaps.com