Categoriearchief: Wielrennen

Crosstraining naar Bergschenhoek

De eikenprocessierups strikes back! Ondanks verwoede pogingen om de eikenprocessierups van ons crosstrainingsparcours bij de Coenecoopbrug te verwijderen, moeten we helaas toch onze nederlaag erkennen. Na de crosstraining van afgelopen woensdag hebben namelijk zo’n 27 mensen enorme last gekregen van uitslag, bulten en jeuk als gevolg van de brandharen van de – inmiddels verwijderde – eikenprocessierups. Dit betekent dat ons Coenecoop parcours voorlopig niet bruikbaar is. Herhaalde aanraking met de nog aanwezige brandharen kan leiden tot steeds heftiger allergische reacties en zelfs ademhalingsproblemen. Lees verder Crosstraining naar Bergschenhoek

Deadline kopij clubblad november

Begin november hopen wij weer een mooi clubblad op de mat te laten bezorgen. Maar daar hebben we jouw hulp voor nodig. Stuur je wielerverhalen en/ of -foto’s voor 15 oktober naar:
clubblad@grtc-excelsior.nl
Artikelen graag kort en bondig en foto’s graag in grote bestanden (MB’s) aanleveren.

De redactie.

Krachttraining Excelsior bij Fysiovisiq – doe mee en schrijf je in!

Binnenkort start de wekelijkse krachttraining bij Fysiovisiq!

De training duurt één uur (60 minuten) en staat (tijdens de training) onder begeleiding van Fysiovisiq. Voor het gehele winterseizoen betaal je een eenmalige bijdrage van € 50,-  (er is geen mogelijkheid om per keer af te rekenen). Alle Excelsior-leden kunnen deelnemen. Lees verder Krachttraining Excelsior bij Fysiovisiq – doe mee en schrijf je in!

Duurtraining

Met duurtrainingen leg je een goede basis voor een succesvol wegseizoen. Maar uren op de fiets zitten is niet altijd even leuk… Daarom willen we vanaf oktober gezamenlijk gaan rijden. Wil je samen trainen op zaterdagochtend of af en toe met anderen een duurtraining doen? Meld je aan voor de appgroep “Duurtrainingen”. Stuur een mailtje naar duurtrainingen.excelsior@gmail.com met daarin je telefoonnummer, en we voegen je toe.