Categoriearchief: Nieuwelingen en junioren

TRAININGEN NIEUWELINGEN ( donderdagavond ) + BEGELEIDING tijdens Clubwedstrijden ( woensdagavond en zondagochtend op eigen parcours )

Kampioenschap van het Groene Hart

Op zondag 24 februari organiseren wij voor het vijfde jaar op rij het kampioenschap van het Groene Hart. Geef je op!

Wij rijden in de volgende categorieën:

11:00 u.
– Dames, junior-dames, nieuweling-meisjes, basislid-dames
– Nieuwelingen
– Sportklasse- en basisleden
De dames rijden hun eigen wedstrijd.

12:30 u.
– Junioren, amateurs
– Beloften, elite

Er zijn 5 prijzenschema’s voor de top-10 van elke wedstrijd.

Inschrijven http://bit.ly/2SQH4Ej: € 3,-
Bijschrijven op dag zelf: € 5,-

Duurtraining

Vanaf zaterdag 9 december start Jaco van der Eijk met duurtrainingen voor nieuwelingen en junioren. Andere categorieën zijn uiteraard ook van harte welkom. Bij een te grote groep zal er op niveau worden gedifferentieerd en in groepen worden gesplitst.

Startlocatie is onze eigen clubhuis en starttijd is 10:00 uur.  Duur van de training zal zo’n 2,5 tot 3 uur zijn voor een afstand van 70 tot 90 km. Vanaf zaterdag 20 januari 2018 zal de duurtraining worden gecombineerd met een trainingswedstrijd bij RWC Ahoy in Rotterdam, de vertreklocatie wordt dan bij de KFC in Gouda. De trainingen zullen tot eind maart worden georganiseerd. Kou is geen probleem, bij veel neerslag wordt er afgelast.

Voor meer informatie en aanmelden voor de WhatsApp groep kan je terecht bij Jaco van der Eijk via j.vander.eijk@ziggo.nl of (06) 49 31 82 24.

Crossen met de Kerst

Tijdens de Kerstvakantie is er op 27 december geen crosstraining bij de Coenecoop brug, omdat er die week al diverse veldritten zijn:

  • 27 december in Breda voor o.a. cat7 en nieuwelingen meisjes
  • 28 december in Loenhout voor dames, nieuwelingen en  junioren
  • 29 december in Benschop voor o.a. cat7, masters en amateurs
  • 30 december regio cross in Gouda op ons eigen clubparcours voor iedereen vanaf nieuweling

In de eerste week van 2018 wordt de crosstraining van 3 januari verplaatst naar dinsdagavond  2 januari  bij de Coenecoopbrug.

Woensdagmiddag  3 januari gaan we namelijk in Huijbergen trainen ter voorbereiding van de wedstrijd van het weekend daarop en om eens op een hele mooie locatie te trainen. Voor deze Huijbergen training zoekt Robert Huisman nog ouders en begeleiders die mee willen helpen en die de jongeren mee kunnen nemen naar  Huijbergen. Aanmelden kan bij robert@jhb-advies.nl of (06) 22 22 08 27.

TRAINING NIEUWELING+JUNIOR DAMES

Vanaf aanstaande dinsdag 1 maart start Joop Hazenbroek met een training voor meisjes in de categorie Nieuwelingen en Junioren. De training begint om 19.30 uur op ons clubparcours in Gouda. Zodra het langer licht wordt zal er in overleg vroeger gestart worden en zal er afwisselend ook in de polder worden gereden. Het zou fijn zijn als jullie je 06 nummer aan Joop doorgeven zodat hij bij iedere training in de App kan aangeven hoe laat het vertrek is en of er wel training is. Bij slechte weersomstandigheden zal Joop dan een bericht kunnen sturen of de training wel /niet doorgaat.

Vragen , stuur een mailtje naar Paul Lugten( pa.lugten@gmail.com ) of naar Joop Hazenbroek (  joop.hazenbroek@kpn.mail.nl )

Update Informatie avond Nieuwelingen….!!!!!!! naar 4-02-2016

Gewijzigde datum informatieavond…….!!!!!!!!!!

De info avond zal plaatsvinden op donderdag 4 februari. Plaats en tijd zijn ongewijzigd..

Alle Nieuwelingen (Jongens en Meisjes), zijn van harte welkom op de informatieavond op donderdag 28 januari Aanvang 19.15 uur in het clubgebouw.

Na een oproep van het bestuur hebben zich een aantal vrijwilligers gemeld om deze groep beter en meer te begeleiden.

Lees verder Update Informatie avond Nieuwelingen….!!!!!!! naar 4-02-2016