Toeren

Toeren bij Excelsior

Vind je het leuk om in clubverband toertochten te fietsen, wellicht is de toerafdeling van GRTC Excelsior hetgeen  je zoekt.  Onze toerafdeling bestaat uit diverse groepen, met verschillende snelheden en afstanden.  Zowel dames als heren maken deel uit van deze groepen. Je kunt kiezen uit:

Basis-groep (snelheid maximaal “rond” 25 km per uur);
A-groep (snelheid maximaal “rond” 27/28  km per uur);
B-groep (snelheid maximaal “rond” 30 km per uur);
C-groep (in principe geen maximale snelheid);
Groep “Lang” ( fietstochten tussen de 180 en 200 km).

Voor verdere informatie over de groepen en contactpersonen:
http://www.grtc-excelsior.nl/secties/toeren/groepen/

Er wordt gefietst onder het motto: Samen uit……..Samen thuis. Tijdens een clubrit wordt er gefietst onder leiding van een wegkapitein. Deze wegkapitein is NTFU gecertificeerd.

Het is mogelijk het hele jaar in clubverband te fietsen.
Op zaterdag wordt er van maart t/m oktober volgens een vastgesteld programma gefietst. Ben je benieuwd naar dit programma?
Toeragenda 2019-2020

De toerafdeling van GRTC Excelsior is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Naast een lidmaatschap bij GRTC Excelsior is er ook een verplichting om lid te worden bij de NTFU . De veiligheids- en gedragsregels van de NTFU worden bij onze toerafdeling nageleefd.
http://www.grtc-excelsior.nl/secties/toeren/veiligheid-en-gedragsregels/

Ben je enthousiast geworden, dan is het mogelijk om geheel vrijblijvend één maand kennis te maken met onze toerafdeling (introducé-lidmaatschap) en te kijken of het fietsen in clubverband iets voor je is? Stuur dan een email naar ondergenoemd adres of naar de contactpersoon van de desbetreffende groep:
toercommissie.grtc.excelsior@gmail.com

Om een indruk te krijgen van toeren bij onze vereniging: zie  http://youtu.be/zeaqoLBS7bg

al 80 jaar levendig en voor elk wat wils