Toertocht Team Carolien

A.s. zondag 19 mei staat de sponsortocht Team Carolien in de toeragenda als clubrit. Hieronder volgt nog wat info:
Op een “gewone” zondag vertrekt de toer altijd om 9.00 uur. A.s. zondag is de inschrijving vanaf 9.00 uur. Na de inschrijving krijg je koffie/thee met cake aangeboden en hierna kan je vertrekken. (dit zal rond 9.30 uur zijn)Het zou mooi zijn om als 1 groep  op pad te gaan. Maar wil je later vertrekken tegelijk met familie of vrienden, dan kan dit natuurlijk ook.
Je kunt tussen 9.00 en 13.00 uur inschrijven (in Gouda alsook in Oudewater) voor de afstanden: 20, 60 of 100 km. Dus er is voor elk wat wils. Je betaalt € 5,– per persoon (meer mag natuurlijk ook). 
Hiervoor krijg je  verzorging bij vertrek en bij de tussenstop op de boerderij van Jan en Carolien in Vlist. De gehele opbrengst van deze sponsortocht gaat naar KWF dankzij alle sponsoren.Voor verdere informatie o.a. hoe de routes kunnen worden gedownload: zie bijgevoegde flyer.
Voor degenen die op 19 mei helpen om deze tocht tot een succes te maken en zelf niet in de gelegenheid zijn om te fietsen: neem je toerboekje mee, want ook jullie krijgen hiervoor clubpunten.Alle vrijwilligers zijn inmiddels via Carolien op de hoogte gebracht. 
Nu duimen voor mooi weer, dan wordt deze sponsortocht vast een succes. Het zou mooi zijn als wij met een groot aantal deze tocht kunnen gaan fietsen, als toergroep c.q. gezin of vriendengroep.Hierbij alvast hartelijk dank aan alle vrijwilligers!
Voor degene, die niet met de sponsortocht meedoen: om 9.00 uur kan er een “gewone” zondag clubrit worden gefietst.
Namens de werkgroep vanuit de toer,Carolien, Jolanda en Thea