Info nieuwe leden

Excelsior verwelkomt nieuwe leden van harte.

 

Als renner kun je actief worden in het wegwielrennen en het veldrijden. Van maart tot en met september zijn er op het clubparcours vrijwel elke zondagochtend (9:30 uur) en woensdagavond (19:15 uur) clubwedstrijden in een A- en een B-klasse. Hieraan kunnen alle renners met een basislicentie meedoen. Een rugnummer is verplicht. Aan de wedstrijden zijn klassementen verbonden. In de wintermaanden zijn er elke zondagochtend veldritten op een uitdagend parcours in het Groenhovenpark in Gouda.

 

Ben je liever recreatief bezig, dan kun je jezelf aansluiten bij de toerafdeling. Wekelijks trekken toerders eropuit voor toertochten variërend van 60 tot wel 200 kilometer. Ook zijn er buitenlandse ritten, zoals bijvoorbeeld Gouda-Solingen-Gouda.

 

Heb je interesse in wedstrijdwielrennen of toeren bij onze gezellige en ambitieuze club? Schrijf je hieronder in als nieuw lid. Wil je eerst meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Stel gerust je vragen.

Contributie

Contributie 2018Normale contributieMet automatische incasso
Leden tot 17 jaar€ 42,50€ 40,00
Leden van 17 jaar en ouder€ 75,00€ 72,50
Leden van 65 jaar en ouder€ 58,75€ 56,25
Studenten (voltijd dagopleiding)€ 75,00*€ 72,50*
Donateurs€ 32,00 (tenminste)€ 29,50 (tenminste)
* Studenten betalen eerst het volledige bedrag aan contributie en krijgen tegen overlegging van hun studentenkaart een restitutie van 16,25 euro.

Vanaf 2018 wordt als verenigingswerkbijdrage een bedrag van  € 25,00 bij de contributie berekend. Deze bijdrage kun je terugverdienen door verenigingswerk te verrichten (bijdrage wordt dan het volgend jaar niet berekend).

Voor alle KNWU-leden wordt de contributie met € 11,50 verhoogd voor het basislidmaatschap. Het basislidmaatschap is nodig om clubwedstrijden te kunnen rijden.

Inschrijven

Voornaam *
Voorvoegsel *
Achternaam *
Roepnaam *
Geb. Plaats *
Geb. Datum *
Adres gegevens
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Telefoon *
Overige gegevens
Uw email *
Beroep *
Tak sport *
Ingang lidmaatschap *
Vraag / opmerking

Machtiging tot automatische afschrijving contributie

Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan GRTC Excelsior om van zijn/haar rekening de jaarlijkse contributie af te schrijven.

Bank/Giro nr *
Naam en voorletter *
Gouda *

Neem de onderstaande anti-spam code over:

captcha

al 80 jaar levendig en voor elk wat wils