Vrijwilligers

Om een grote wielervereniging als GRTC Excelsior draaiende te houden zijn veel vrijwilligers nodig. De kracht, inzet en betrokkenheid van alle vrijwilligers bepalen in grote mate het succes van de vereniging. Onze vereniging is van mening dat leden meer dan alleen contributie moeten bijdragen om deel te nemen aan activiteiten en aan het voortbestaan van de vereniging. Elk lid behoort ook een ‘vrijwillige’ bijdrage te leveren, klein of groot.

Naar welke vrijwilligers is de vereniging nu op zoek! Kijk HIER.

Vrijwilligersbeleid
In februari 2015 is in de algemene ledenvergadering het vrijwilligersbeleid vastgesteld. Elk lid wordt opgenomen in de vrijwilligerspoule. Het vrijwillige en vrijblijvende karakter moet daarbij zoveel mogelijk behouden blijven. Als (ouder van jeugd)lid kun je zelf aangeven aan welke commissie(s) je bij voorkeur een bijdrage levert. Als een commissie hulp vraagt of een vacature heeft worden de leden benaderd die zich voor de betreffende commissie hebben opgegeven. De Coördinator verenigingstaken zorgt ervoor dat elk lid in de loop van de tijd een bijdrage levert.

Het volledige vrijwilligersbeleid kun je hier bekijken.

Voorkeur voor vrijwilligersbijdrage
Door je op de juiste plek te plaatsen wordt het vrijwilligerswerk leuk en interessant en profiteert de vereniging van de beschikbare vaardigheden en talenten binnen de ledengroep. Binnen de vereniging zijn verschillende commissies actief. Wat de verschillende commissies doen lees je hier.

Je voorkeur voor een commissie(s) kun je aangeven door het voorkeursformulier in te vullen. Wordt dit formulier niet ingevuld dan gaan we er vanuit dat je geen voorkeur hebt.

Contact
Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact op met de Coördinator verenigingstaken Ton de Bruijn, E vrijwilligers.grtc.excelsior(at)gmail.com.

al 80 jaar levendig en voor elk wat wils