Clubkampioenschap tijdrijden

Woensdag 30 mei staat de volgende titelstrijd op het programma: het clubkampioenschap tijdrijden. Ook dit jaar zijn we weer te gast bij WV Avanti op hun tijdritparcours op de Treinweg in Alphen aan den Rijn. Deelname staat open voor renners met een licentie of basispas op naam van Excelsior en clubkleding is verplicht (dit jaar mag het ook nog een oud clubshirt zijn).

Zowel de A- als de B-klasse rijden drie ronden van 6,4 km, totaal dus 19,2 km. Inrijden op het parcours kan tot 19:00 uur, daarna start de tijdrit. De eerste B-renner van Excelsior start om 19:10 uur, de eerste A-renner van Excelsior start om 19:36 uur.

Om deel te nemen moet je je uiterlijk zondag 27 mei hebben ingeschreven, zodat we tijdig de startlijsten aan Avanti kunnen aanleveren.

Met Avanti hebben we afgesproken dat Excelsior 4 vrijwilligers levert om als seingever het verkeer op het parcours in de gaten te houden. Geef je op via dit inschrijfformulier om je steentje bij te dragen en te laten zien dat we de gastvrijheid van Avanti waarderen.