Clubkampioenschap tijdrijden

Woensdagavond 1 juni wordt er een kampioenschap tijdrijden verreden door de renners van onze vereniging. Na een aantal jaren van ontbreken is er nu weer gekozen om dit te organiseren.

We hebben contact gezocht met de wielervereniging Avanti die jaarlijks een kampioenschap laat verrijden op de Treinweg in Alpen aan de Rijn. ( zie bijgevoegde foto ).

Het is een rondje van +/- 6 km welke drie maal verreden moet worden. Wij als vereniging zijn ingepast in het schema en starten vanaf 19.30 uur. Natuurlijk laten we als Excelsior zien dat dit onderdeel van het wielrennen ook door ons beheerst wordt dus houden we de eer hoog en komen met vele aan de start.

Er wordt in twee categorieën gestart, Elite/amateurs/junioren en Sportklasse/nieuwelingen/basisleden. Voor elke categorie zijn er drie medailles en een kampioenstrui voor de winnaar.

Wel graag tot uiterlijk zondag 29 mei opgeven bij Wim Maijenburg . Dit om de gegevens welke nodig zijn voor een goede registratie in het systeem van Avantie te waarborgen.

Deelname uiteraard in clubkleding en in het bezit van licentie of basislidmaatschap op naam van onze vereniging.

Tijdritparcours