Pasavonden nieuwe kleding GRTC Excelsior

Beste leden,

Vanaf 1 januari 2018 gaan wij als GRTC Excelsior in nieuwe clubkleding rijden. De komende jaren blijft Bioracer onze kledingleverancier . Voor de nieuwe kleding wordt gebruik gemaakt van nieuwe materialen. Huidige kledingmaten wijken daardoor wellicht af . Het wordt daarom dringend aanbevolen om de nieuwe kleding eerst te komen passen.

Om er voor te zorgen dat iedereen vanaf 2018 de nieuwe kleding in de juiste maten kan krijgen zullen er in November 2017 twee pasavonden georganiseerd worden.

De pasavonden zullen gehouden worden in ons clubgebouw aan het Kale Jonkerpad 3 in Gouda op :

” Dinsdag 21 november 2017 van 20.30 uur tot 22.00 uur “

” Donderdag 23 november 2017 van 20.30 uur tot 22.00 uur “

Het clubhuis is beide avonden geopend vanaf 20.00 uur. Bioracer is aanwezig om nadere informatie over de nieuwe clubkleding te geven en vragen te beantwoorden.

Op beide pasavonden zal ook de kledingshop geopend zijn . De huidige clubkleding die nog op voorraad is kan dan tegen sterk gereduceerde prijzen worden gekocht.

Ook gaat er wat veranderen m.b.t. het bestellen van de nieuwe clubkleding. Vanaf nu kan de clubkleding besteld worden via de website van Bioracer . Tijdens de pasavonden zal hierover nadere informatie worden verstrekt. Deze website zal meerdere keren per jaar geopend zijn om kleding te bestellen. Hierover zullen jullie via diverse kanalen worden geinformeerd.  De geplaatste bestellingen worden verzameld en in een keer via GRTC Excelsior uitgeleverd. De bestelde kleding kan dan vervolgens op de woensdagavond opgehaald worden in de kledingshop op het clubgebouw.

Wij hopen jullie allemaal te zien op een van de pasavonden.

De kledingcommissie