Van der Kreke benefietcross

Zondag 17 februari aanstaande rijden we een extra cross! Eigenlijk zou de appeltaartcross de laatste van het seizoen zijn, echter hebben we een hele goede reden om er nog één aan te plakken: de Van der Kreke benefietcross.

Onze vaste parkoersbouwer en medecrosser Peter van der Kreke is dit seizoen weinig te zien geweest. Helaas door vervelende privé omstandigheden kon Peter niet helpen opbouwen en crossen. De meeste weten inmiddels al waarom. Voor hen die niet op de hoogte zijn, de zoon van Peter heeft een zwaar ongeluk gehad, waardoor hij logischerwijs al zijn aandacht en energie nu daar in steekt.

Omdat Peter bij zowel de renners als toerders bekend is en zeer gewaardeerd wordt willen we de Familie Van der Kreke een hart onder de riem steken en hen financieel ondersteunen.

Daarom organiseert Goudse Ren- en Tour Club Excelsior, uiteraard onder leiding van Hoveniersbedrijf Toon van Dijk, een extra cross. Zoals bekend zijn onze crossen voor iedereen toegankelijk en financieel laagdrempelig.

Echter willen wij iedereen op 17 februari vragen symbolisch een startnummer te kopen. De kosten voor een startnummer bepaal je zelf.

Dus renners en toerders (ook van buiten onze vereniging), pak je crosser of MTB en rij zondag 17 februari allemaal mee voor Familie van der Kreke!