• HENNIE DE PATER, IN HERINNERING

 • Maandag 25 maart 2019 kregen wij het trieste bericht van het toch nog plotseling overlijden van Hennie de Pater.

  Hennie was sinds een aantal weken opgenomen in het Groene Hart Ziekenhuis in verband met uitgezaaide longkanker. Afgelopen week is Hennie nog behandeld met chemokuren en bestralingen. Hennie is onverwacht rustig ingeslapen. Hennie zou as zaterdag 30 maart 83 jaar geworden zijn.


  De toerafdeling heeft  één van haar trouwste en fanatiekste toerder verloren. Voor wie er behoefte aan heeft om als toerders met elkaar samen te zijn en dit verlies met elkaar te delen is hiervoor op woensdag 27 maart vanaf 19.30 uur het clubhuis geopend

  Inmiddels is er meer informatie bekend , de uitvaart zal a.s. maandag plaatsvinden. De rouwkaart is inmiddels bijgevoegd. De toercommissie is inmiddels met de familie in overleg, om een bijdrage te leveren voor een mooi afscheid.

  Informatie bekend m.b.t uitvaart

  Na overleg met de familie van Hennie en de uitvaartvereniging gaan we met elkaar Hennie een mooi afscheid geven. Omdat het clubhuis altijd Hennie’s tweede thuis is geweest, rijdt de rouwauto langs het clubhuis en zal hier even stilstaan.. We zullen Hennie daar opwachten met de fietsen, in clubtenue,en er zal een erehaag worden gevormd. Hierna rijdt de auto van Hennie verder en fietsen wij (met elkaar) naar de kruising Zwarteweg/Achterwillenseweg. De fietsers zullen Hennie vanaf dit punt begeleidennaar de IJsselhof.  Er zal voor de auto uit worden gefietst. Afhankelijk van het aantal fietsers kan er ook achter de auto worden gefietst. Het verdere verloop op de IJsselhof horen jullie a.s. maandag.Het zou mooi zijn als er veel toerders aanwezig kunnen zijn om Hennie een passend afscheid te geven.
  Verzoek aan jullie is om:a.s. maandag 1 april om 13.00 uur aanwezig te zijn in het clubhuis met fiets en in het nieuwste clubtenue. Dan is er nog tijd om de rouwbanden om te doen ed. De rouwauto zal 13.25 uur bij het clubgebouw aankomen; wij zullen dan klaar staan. 


  De leden van de toercommissie.