• Natuurlijk wil je zo goed mogelijk trainen om je ambitie waar te maken. Maar we begrijpen ook dat je niet altijd de luxe hebt om je tijd optimaal in te delen voor je fietstrainingen. Dat je familie soms belangrijker is dan je workout. Of dat je gewoon zin hebt om een stuk te fietsen met je maten, in plaats van de geplande intervaltraining aan te houden

  Waarom?

  We hebben doorgaans een druk bestaan door de combinatie van werk & gezin, er daarnaast een sociaal leven op na proberen te houden en tot slot ook nog ambities hebben op sportief vlak. In de spaarzame vrije uurtjes maak je je het hoofd leeg door simpelweg een stuk te fietsen. De consequentie is dat er veel wordt gefietst, maar weinig (gestructureerd) wordt getraind. Ik heb me er zelf ook lange tijd schuldig aan gemaakt. In mijn achterhoofd was er altijd het besef dat ik met gestructureerd trainen meer van mijn potentieel zou kunnen benutten, maar de hoge kosten van een trainer en mijn wisselende beschikbaarheid om op de fiets te stappen hebben me er lang van weerhouden hier serieus mee aan de slag te gaan. En toen was er JOIN.

  Wat is JOIN?
  JOIN is een applicatie waarmee je slimme en flexibele trainingsschema’s kunt opstellen op basis van je doel, beschikbaarheid en trainingsgeschiedenis tegen relatief lage kosten. Het omvat honderden trainingen ontworpen door professionele trainers geschikt voor jouw geoptimaliseerde trainingsplan en toegespitst op jouw niveau. De trainingen werken op basis van vermogen of hartslag en kun je gemakkelijk uploaden naar je fietscomputer. Op deze wijze krijg je tijdens je training duidelijke instructies en hoef je alleen nog de benen te laten spreken om een optimale trainingsprikkel te realiseren.

  Een groot voordeel voor de recreatieve fietser is dat je op ieder moment je beschikbaarheid kunt aanpassen in JOIN. De dynamische trainingsschema’s passen zich namelijk aan naar jouw voortgang, trainingsdoel en drukke leven. Komt de training je niet uit, heb je een leuke groepsrit met je trainingsmaatjes, of fiets je langer/korter dan gepland? Je trainingsschema wordt onmiddellijk en automatisch bijgewerkt. JOIN stelt je het best mogelijke trainingsschema voor, op basis van jouw profiel en beschikbaarheid, en laat overzichtelijk je voortgang zien.

  GRTC Excelsior + JOIN
  Om onze leden nog beter in het zadel te helpen is Excelsior een samenwerking aangegaan met JOIN. Daardoor hebben we een unieke aanbieding voor onze leden. Op het eerste half jaar JOIN krijg je 15% korting, dit kost €42,50. GRTC Excelsior verlengt deze aanbieding met een extra half jaar voor onze leden. Concreet betekent dit dat je een jaar lang kunt trainen met de JOIN cycling trainingsschema’s tegen een tarief van slechts €42,50. Bezoek onderstaande link, of scan de QR-code om naar de actiepagina te gaan en je aan te melden.

  https://join.cc/nl/promo/grtc-excelsior/

   

 • Join Excelsior QR code
 • Join voorbeeldschermen