• OPEN KAMPIOENSCHAP VAN HET GROENE HART 2015

 • Het is weer zover, het nieuwe wegseizoen staat al bijna weer voor de deur. Traditiegetrouw begint het wegseizoen in de regio bij onze vereniging. Vandaar dat we het Open kampioenschap van het Groene Hart in het leven hebben geroepen.

  Op zondag 22 februari wordt dit kampioenschap verreden. De enige spelbreker kan het weer zijn, sneeuw en gladheid heeft ons al meer parten gespeeld. Mocht dit onverhoopt zo zijn dan wordt het evenement verplaatst naar zondag 29 maart.

  Vorig seizoen hebben we de eerste aanzet hiertoe gegeven en dit jaar bouwen we het uit naar een groter evenement.

  Gelijk aan vorig jaar zijn er twee wedstrijden die verreden gaan worden. Om 11 uur starten er drie categorien ” Sportklasse/masters, Dames en Nieuweling/dames en de Nieuwelingen gezamelijk maar worden wel apart geklasseerd. Dan om 12.15 uur volgt de officiele opening van het vernieuwde parcours, en om 12.30 uur gaan de Elite/belofte , amateurs en junioren van start. Ook deze categorien worden apart geklasseerd.

  Renners met enkel een basislidmaatschap worden ingedeeld op leeftijd.

  Het prijzenschema bestaat uit kampioenstruien, streekprodukten en geldschema,s. Tevens is er voor elke deelnemer een attentie.

  Tijdens dit evenement houden wij als vereniging een sponsorbijeenkomst met een hapje en een drankje.

  Iedereen is uiteraard van harte welkom op deze feestelijke dag.