• Onder leiding van Robert Huisman is er iedere woensdagavond vanaf 14 februari wegtraining, totdat de zomertijd ingaat. De trainingen zijn van 18.45 - 20.30 uur, eventueel later aansluiten is mogelijk.

    Robert: "Ik vraag respect voor de jeugd Categorie 6-7 (deze zijn door Arnold Franken geselecteerd). We gaan de jeugd proberen klaar te maken zodat zij op woensdagavond met de B categorie kunnen meerijden. Dus geen negatief commentaar als ze iets fout doen maar opbouwend melden wat er verbeterd kan worden. Of meld je bij mij “Robert” waarna je in groepen en op niveau wordt ingedeeld. Tevens gaan we blokken interval (intensief en extensief) doen. Ploegtijdritje, sprintjes, techniek op de lastige bochten en nog wat specifieke oefeningen. Mocht je dit jaar gelijk in kopgroep willen rijden, zorg dan dat je vanaf het begin van wegtraining erbij bent!"

    Voor communicatie over deze trainingen, klik hier om aan de Whatsappgroep toegevoegd te worden. Dan weet je of de training wel of niet doorgaat indien het bijvoorbeeld regent.