• Start2Bike: stap met een zeker gevoel op je racefiets

 • Wil jij binnenkort gaan fietsen op een racefiets? Of ben je net begonnen, en wil je wat tips & trucs om wat handiger te worden op de racefiets of misschien zelfs wel rijden in groepsverband?

  Maak een vliegende start en doe mee met Start2Bike bij GRTC Excelsior in Gouda!

   Samen met deskundige trainers en andere gelijkgestemde fietsers werk je aan je basistechniek. Ook is er volop aandacht voor veilig wielrennen. In 4 trainingen van elk 3 uur ga je de basistechniek op de fiets verbeteren. Na Start2Bike heb je je conditie verbeterd, nieuwe fietsvrienden gemaakt en het vertrouwen en de techniek om zelf lekker te gaan fietsen.

  Voor wie

  Ben je pas begonnen met wielrennen of zit je al wat langer op de fiets, maar heb je nog niet eerder een training gevolgd? Volg dan dit voorjaar Start2Bike-trainingen bij ons in Gouda.

  ● Startdatum: Zaterdag 23 maart. Aanvullende 3 zaterdagen op 30 maart, 6 april en 13 april 2024 (aanvang 10:00 uur)

  ● Locatie: GRTC Excelsior Kale Jonkerpad 3, 2805 LD. Gouda

  ● Deelnamekosten: € 40,- voor 4 trainingen

  ● Wat neem je mee: racefiets, helm, voldoende drinken

   Schrijf je in voor Start2Bike

  Ook enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in op www.start2bike.nl en lees meer informatie. De inschrijving is open vanaf datum.

   Dit leer je

  Als wielrenner ben je na 4 lessen getraind om een tocht van van 50 kilometer te voltooien.

   Deskundige trainers

  Alle trainers van Start2Bike hebben een speciale opleiding gevolgd. Ze brengen je alle kneepjes van het wielrennen bij. Denk aan: goed schakelen en remmen, klimmen, afdalen en bochten nemen.

   Over Start2Bike

  Start2Bike is een initiatief van wielersportbond NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie. Wielerverenigingen die bij de NTFU zijn aangesloten en fietsenwinkels organiseren de Start2Bike-techniektrainingen in een reeks van 4 zaterdagen op locaties in heel Nederland.